Umeå

nu far jag till umeå. adios! ;p



- gammal bild, men jag kommer att sakna dig ! <3

Rix fm festival :)

Hej,

jag kom nyss hem från rix fm festivalen. Jag kom dit ungefär kl 7 och nu är kl 11. Jag hade det jätte trevligt med alva dära. jag åkte bara en karusell för jag ska ju till umeå i morgon så jag försökte att vara lite ekonomisk ;p jag träffade mass vis med trevligt folk. Simon, Jehna, ally, elin, ebba, kajsa, Cajsa, lovisa, malin G, malin L, malin K, Felicia och massa fler. Jag måste ju vara lite hörselskadad eller nått.... simon står typ brevid mig och ropar på mig och jag hör inget. men jag skyller på att musiken var så hög! ;D

I morgon blir det då umeå. Vet ej om jag hinner blogga i morgon bitti. men jag kan ju försöka i alla fall.

Puss och kram! ;*

Cubus

hej,

jag kom nyss hem från staden.  Jag gick med maria, när vi skulle åka in så smög vi in med våra glassar och satte oss längst bak i bussen så ingen skulle se oss. när vi hade kommit in for först och tog sprutorna som vi skulle göra. jag fick reda på att jag skulle ta min först idag. men det gick hur bra som helst!  sedan så gick vi i värmen och kollade på mass vis med affärer. Jag hittade ett par jeans leggings som jag ville ha från cubus men jag hade inte råd. Jag vill ha dom så mycket! ska köpa dom nästa månad kanske. Och hur mycket folk det var, det var en bra stämning och alla var glada typ.

Ikv ska jag på rix fm festivalen, vilka ska dit? ;D jag ska gå med alva i alla fall.

i morgon far jag till umeå och jag kommer hem på söndag eller måndag. kommer trodligt vis inte att blogga så mycket när jag är dära med ska föröka. Nu ska jag ringa alva så ska vi kanske fixa oss. ha det bra! laddar upp en bild på hur jag ser ut sen ;b

Brüno :)

hej,

idagvaknade jag av att flipp kommer upp i min säng ny badad. han är såå mysig då. idag har jag också baknat muffins med marre. dom var bra! eller det var ju som mat muffin åde men men. när vi just hade ätit klart middagen kommer flipp ( min hund ) rusande in i köket. han skakade på skallen och lät jätte konsigt. alla vart ju typ helt tysta, och då såg vi att en geting kom flygandes ut från hans hals. han brukar ju typ hugga efter flugor/mygger. så vi dödade getingen och höll ett öga på flipp. mamma ringde djur sjukhuset och dom sa att man kunde ge nån tablett som vi hade hemma, asså en speciell. adam min bror är ju allergisk så vi hade samma tablett som adam får ta om han får i sig ägg.

ikv har jag sett bio med david, adam och maria. vi såg brüno. den var bra, eller tja bra och bra men den var underhållande.

i morgon så blire att fara på rix fm festvalen. men jag har inte tänkt att slösa massa pengar dära. kanske åker en karusell men inte nå mera. får se om man träffar nått trevligt folk som man känner. nej, nu ska jag nöta spel på facebook. puss



<3




Muffins igen :D

hej,

idag ska ja och maria baka mera muffins. så vi ska nu ner till ica och köpa bakpulver. kommer nog bilder senare idag. i alla fall så måste jag kila nu! :D Om vi ska på bio i dag så ska vi nog se brüno ;D

chilivippens!

Muffins! ;o

hej,

idag har jag hållit sällskap med maria. vi har bakat muffins tills adam kom hem. fick fara ner till ica 2 gånger. vi glömde att köpa en del saker ; ) dom vart goooda! vart inge ikea för min del idag... men mamma och pappa for.

sedna ikv har jag sett film med mami och papi och pratat med elin och elin i telefon. Hahah, elin spilde fanta och ''sög'' tydligen upp det! :D haha, dom e då knasiga! ;D

i morgon ska jag kanske på bio med adam och maria. vem vet, vem vet!

aja, nu ska jag se film, puss och kram!

NEJ INTE DEN VACKRA! :@

Hej,

ikv har jag följt med mina bröder närdom skulle bada på nått ställe. men nu har dom förstört det!" neej! det var ju så vacker dära.

i alla fall så har jag sen inte gjort så mycket idag. har badat och solat :) det har varit jätte bra väder idag ju. och jag har saknat solen. i morgon ska jag kanske till ikea, men jag ska nog inte köpa nått dära. eller vi får ju se om man hittar nått. fast det beror ju på om vi far.ikv har jag ätit jordgubbar, mums! Nu ikv så ska jag nog se film eller nått.

nej, nu måste jag kila puss :)


Pasta :)

hej,

imorse vaknade jag kl 9, men jag somnade i soffan till kl12. jag överlevde natten ändå, fast jag var jävligt hungrig när jag vaknade. nyss så har jag pratat med lollo i en kvart. ska bli roligt att träff henne. i dag så ska jag vara med alva. okej, jag är med henne typ varje dag men aja.

Fanny, jag saknar dig också!  vi måste ses igen å igen å igen! right?

saknaden

hej,

ikv har jag suttit vid datorn bara. eller jag var först med alva. vi har inte gjort så mycket. sedan har jag pratat med angelica och lollo ganska mycket ikv eller jag pratar ju med lovisa nu.  jag saknar henne jätte mycket! jag ska vara med henne nästa vecka kanske. i allafall orkar jag inte stoppa upp en bild på hur naglarna blev för dom är inte färdiga. så det blir nog i morgon.

för morgon dagen har jag inga planer. jag vet inte vad jag ska göra förutom att fixa naglarna.

nä, nu måste jag nog snart sova med en hungrig mage. jag är jätte hungrig men jag kan inte gå upp för att mamma och pappa sover och då skulle jag väcka dom fast jag överlever nog. eller det får vi ju se  i morgon! ;o

aja, puss och kram skum banan! ;*


- jag kan somna till låten, den e så underbar! jag kan spela den på piano också. :) ;* i loveit!

MÅLADE NAGLAR!

hej,

nu har jag ändrat headern igen! ;p nu ör jag nöjd. i alla fall så ska alva komma till mig nu. vet ej vad vi ska göra... men vi hittar nog på nått. jag har just målat jenny's naglar med motiv. det var helt okej. sedan målade jag just mina, det blev rosa/röd, nice! aja, nu ks jag kila laddar upp en bild sedan om hur det blev, puss!

yves roche

hej,

idag har jag fått det jag har beställt från yves utav farmor :D jag åt just pepparstek och potatis, mums! det var jätte gott ;p Idag har jag varit och uppvaktat min kusin han har fyllt 25 år. det var trevligt.dom hade en masage stol, den var jätte skön! känns som att den maserar än. Nu ska jag snart se film. aja, puss och kram skum banan! ;*



så här såg jag ut idag! ;d

GOTT!

Hej,

nu har jag fixat lite headern med hjälp av ida! taack för hemsidan! <3 aja, nu sitter jag och ska alldeles snart äta godis! (Y) gott! Aja, säg till vad ni tyckte om hur headern/ bloggen vart! ;p



SMULTRON (L)

monki

detta hittade jag på monki idag! :D



REA pris 50:-



REA pris 50 :-


:)

hej,
 
tänkte ladda upp lite bilder på tre skor jag vill ha! :) som jag hjar hittat på www.have2have.se :)








sedan en bild på mig :) aja, vad tycker folket om skorna? ;p

ojsan,

hej,

har inte bloggat på fyra dagar. har haft fullt upp. men lite snabbt om veckan. har varit med alva, sett harry potter på bio, badat och sett filmer. orkar inte skriva så mycket. nu ska jag läsa lite, jag har ju läst första harry potter men har aldrig fasnat för dom så jag ska prova igen. aja, puss och tjaoou.

bada

hej,

ikv har jag varit med alva, så skönt att hon har kommit hem! ;p great, annars så har jag inte gjort något än att ha varit med henne. nu ska jag se film. :) orkar inte blogga så mycket, men tjaou bloggen! ;)

headern ;

hej,

nu har jag försökt att fixa headern, den var helt okej. jag får nöja mig med den för ett tag tills jag har fixat en bättre. den elin gjorde åt mig tycker jag verkligen om men jag ville ha en ny ;d Juste, ett + i det hela är att jag har lärt mig nu :D så nu kan jag :) aja, snart kommer alv hem. jag träffade ju henne i tisdags, men jag har ändå saknat henne jätte mycket!  vad skönt att ha henne äntligen hemma. du har varit grymt saknad.

Idag har jag solat och varit och joggat med flipp men han var inte riktigt på allerten idag ''/  nu ska jag kila vi hörs bloggen!

kommentera om vad du tykcte/ hur den blev, asså headern.



- jag saknar er!


saknar dig,

hej,

nu ska jag snart sova, men ska typ först se bring it on. :)

jag ska byta header tror jag men när min bild kommer upp dit så blir den så liten, har någon/ vet något om hur jag ska kunna göraa bilderna större? i såna fall HJÄLP!

Jag saknar dig som attans, det är jobbigt att veta att du inte finns kvar på denna jord. Mitt hjärtegryn varu minsann.... </3



min nya header kommer nog att se ut så här ;d



tårta

hej,

nu har jag ätit tårta och nu tråkar jag med min dator. jag vill vara med ava! :D eller med någon bara! ;p

aja, ska tråka ut kvällen nu :(

JIEES!

JAA, mina skor har kommit! ;p ååh, vad glad jag bliir! jiesjiesjies.


+ att dom är skööna :p

juste, mina kudd fodral kom också :d



NU ÄR MITT RUM SNYGGATS! :p

aja, nu ska jag vara social igen ;p

bilder, ;*

hej,
 
jag tänkte ladda upp lite bilder som jag nydligen har tagit kommentera gärna, vill ha tips råd.









jag har inte hunnti redigera dom, men aja. ;p

detta är min klädsel för idag ;>





jahapp, nu ska jag sitta och glo på telivision ;p tjaaou

sawadeca!

god morgon!

okej, kl är snart 12 men aja.  idag så ska massa släkt komma hit. pappa har fyllt år så massa kommer. blir trevligt att äta tåårta! ;D det är de jag ser fram emot.

Dagens planering :

* kliva upp ur sängen.

* städa rummet.

* fixa mig i ordning.

* äta nått.

* se lite av sm-dvden.

* var social med släkten.

* tårta, fika snacka med de sociala.

* äta middag.

* glo på telivision, och dator.

* blogga, sen sova! :)


Jag började just att tänka på hur mycket min storebror tycker att det är irriterande när jag snackar på thai, (kan bara lite) hahah, han blir så sur! ;d



du ska veta hur glad jag är att du bryr dig om mig, jag uppskattar det jätte mycket storebror"! jag älskar dig! ;*

Gammal bild, men aja ;p

popcorn

Hej,
 
idag har jag sovit och chillat. inget spec idag. ikv har jag ätit lite popcorn och sett tv med mor ;) god natt folket, nu ska en trött ebba sova. :) för en gång skulls är jag trött, skumt. i alla fall ha en trevlig natt!

du e patetisk, men oerhört söt! ;*

Stockholm

Hej, nu ska jag uppdatera från stockholm! ;)

TISDAG.

jag och petra vaknade ungefär kl halv fem. Vi klev upp och gjorde oss i ordning, så for vi till kallax. vi var ganska tidiga så vi fick vänta i 2 timmar tror jag. vi åkte med flyget kl sju på morgonen och var framme i stockholm kl åtta. när vi hade landat så gick jag och petra på toa. efter det så hämtade vi vårat bagage och så åkte vi ner till arlanda express tåget. vi åkte in till stockholm och sedan skulle vi då hitta till hotellet. vi strosade om kring i en halv timme åtminstone, men sen hittade vi. vi fick lämna vårat bagage och sedan gick vi till macdonal's och åt frukost. jag fick en macka och varm o'boy. jätte varm! när klockan hade slagit tio så började vi att shoppa. vi gick på NK, souk och massa andra gallerior och affärer. Sedan ringde alva och skulle komma in till stockholm. hon bor ju på nån ö i stockholm just nu så hon kom in och vi gick och träffade henne. det var jätte roligt att träffa min bästa vän, jag har saknat henne as hell. så vi gick med henne till en affär och där fanns bara cheap monday jeans där köpte jag massa! sedan gick vi tillbaka genom gamla stan och gick på mera affärer sedan for vi till hotellet och fick våra rum. vi åt middag på hotellet. Mums så gott det var! det var pepparstek och potatis med massa mera gott! sen for vi ju till seven eleven och köpte godis! jag köpte en kitt katt.

ONSDAG.

vi gick och åt frukost kl nio. där fanns massa att äta. sedan for vi in till stan och shoppade mera. efter att vi hade varit på stan så gick vi till grönalund. vi åkte färja över. det första vi åkte var blå tåget. gud vad vi garvade! sedan bar det mot släng gungorna, kvasten och vilda musen och massa fler. jag ville åka insane men ingen ville åka så det vart inge insane. vi åt middag där också. pizza. mums! jag skämde ut mig också så petra skämde ihjäl sig nästan! sedan åkte vi färja över och var på hotellet. vi satt vid baren och snackade. sedna badkar och god natt. jag drömde en fantastisk dröm! ;)

TORSDAG.

Vi gick och åt frukost kl halv nio sedan var det att packa. efter att vi hade packat och gjort oss i ordning så checkade vi ut från hotellet. vi gick in till stan och var på åhlens city, med massa affärer i sig! vi åt på ben and jerry's. sedan var vi på stan till kl fyra. så gick vi till T stationen och åkte arlanda express till arlanda. vi gick omkring dära och jag ochpetra garvade som attans när vi kollade på ''tv'' med  viktor. hahah. sedan gick jag och petra och köpte mentos. mums! sedan flög vi mot norrland. fast jag kúnde gärna ha stannat kvar i stockholm. på flyget så satt jag förste med mamma och pappa sedna med petra och viktor. jag och petra snackade om massa gamla och tokiga minnen ojojoj. vi hördes i flyget sa då mamma. sedan så landade vi och hämtade bagaget och for hem. skönt att komma hem till en glad hund som jag då har saknat! sedan hade jag fått mitt nordea kort och SM-DVDEN! :D så jag glodde på den och grina och skrattade och åt popcorn.


 
jag och petra i stockholm.



jag och alva gmn ;*



ego pic.



petra jag mamma ;p

mina inköp.

       

:D

hemma

hej,

nu är jag hemma från stockholm. orkar inte blogga nu ikv, så jag bloggar imorgon.  puss ;>

Jag tycker att folket ska börja att kommenetra mera! :')

Shaboyah

hej,

Idag så kom petra & company vid kl två ungefär. jag och petra har sett på bring it on och jag har målat hennes naglar ;p I morgon så åker vi till stockholm så jag kommer att blogga när jag kommer hem, för att jag tar inte med mig min dator. Jag ska shoppa och leva livet i stockholm kan jag ju bara säga! jag och petra kommer att vakna kl halv fem tror jag. jag kommer inte att orka vakna kl fyra i alla fall.

Ikv så har vi spela bilbingo, men inte fan vann man nå! ;( aja, jag överlevar.


i stockholm ska vi också till gröna lund så jag ska kanske åka insane om jag vågar, och om jag kan få petra med mig.

puss nu ska jag packa, seeyah!



Kusin är sööt ;*

2 dagar kvar!

Hej,

idag har det varit en riktig slappar dag. jag sov till ungefär 11 sedan så låg jag i sängen och filosoferade i ungefär en timma ;p sen när jag gick upp somnade jag i soffan. Efter att ha sovit och bara tagit det lungt halva dagen så for jag och mamma till storheden och köpte sling medel eller vad det heter.Vi köpte det och åkte sedan hem.

Till middag så åt vi grillat, mums! Sedan gjorde vi slingor. när jag började att tvätta bort det såg det gult ut, men det vart bra! sen ikv har jag målat naglarna, det var nice.

I morgon kommer petra & company. då ska vi gå och lägga oss tidigt för vi ska vakna kl 4 på morgonen på tisdag, :p

Aja, nu ska jag se film, puss

   


                     före                                     &                                  efter

remmar!

måste på peka att remmar man köper på marknader är nice! ;p

ca 300 kr!

Hej,

idag har jag varit på övertårnio marknad. jag var där med petra för de mesta. jag köpte godis bara. För jag sparar pengar till stockholm. det fanns inte så mycket bara krims & krams. Vi gick om kring i kanske 3 timmar sedan så gick vi till petras farmor, och där så sminkade jag henne för att hon skulle till nadja. jag hade det väldigt trevligt med min kusin! ;>

Sedan så for jag, mamma, pappa & mormor till mormor och morfar. vi åt middag dära. dom hade grillat. gott (Y) sedna fick jag ett face läppglans från jenny, TACK! sedan fick jag ca 300 kr av farmor, tack igen ;p

i morgon så ska jag nog slappa bara. börja packa inför stockholm typ. puss!



sommaren är här! ;p



i'm on your side.

MQ

Hej,

 idag så vaknade jag ungefär kl 11. då hade mormor och morfar kommit. Mamma hade köpt slingor så då fixade vi det. Det var nice, :p sedan så for jag, mamma & mormor in till stan, Jag hade högaklackeskor så efter 4 timmars promenad så hade jag ont i fötterna. Utav min mamma ick jag en jätte snygg tunika/klänning (bild kommer) ´från MQ.
när jag kom hem så pratade jag med petra, sedan var jag med linnea,sedan vart det städa när jag kom hem.  puss



<3



suddig bild, men så här ser den ut på ;p



nu ska jag sova med denna skit! <3


torsdag, :o

Hej,
idag har vi fixat mitt bankkort ;p Men jag ska fixa id kortet imorgon. Idag fick jag av min underbara mamma:
2 linnen ett rött och ett vitt, en blå bh, ett hårspray ocg shampo från frissan. inget var på rea. Mamma du är underbar!

I morse så såg jag och mamma i taket lyser stjärnorna. den var bra (Y) jag och mamma satt å bölade. Ikv har jag varit med linnea. Vi spelade the sims 3. Jag vill ha det men jag har en mini dator så jag kan inte ha det, för man behöver vissa krav för det. Vi spelade det bara ett tag för att jag var tvungen att gå hem för mamma för att vi ska vara tidigt på stan imorgon. ialla fall så finns det tio tusen mera kläder att välja mella. det var underbart! köp det om ni inte har en mini dator. men jag gillar ändå min underbara dator. Juste idga kom bea, hanna, tommy och carola också hit. länge sedan man såg dom vare!

Aja, nu ska jag gå och duscha för att jag ska prova ny shampot ;p  puss

Bed Head Superstar Tweens 750ml 

shampo & balsam. ;o

Onsdag, :)

hejj,
 
idag skulle petra sovit här men då skulle dom få gäster som senare inte kom. vi ska till stockholm tillsammans ;) jippi!  Fan vad vi ska shoppa! Till helgen blire marknad, men ska försöka att inte köpa nått. ikv har jag sett wallander hämden den var ganska så bra.

Imorgon ska jag och mamma se i taket lyser stjärnorna. sen ska jag in på stan till banken. sen ska jag köpa underkläder på H&M :)

Puss

Lördag, söndag, måndag och tisdag! ;p

Hej, har glömt att blogga under helgen, sorry! men nu ska jag berätta om den i alla fall.

På lördag morgon så for jag, mamma & pappa till kalix. vi for först till farmor och farfar. sedan så kom david och jenny dit. vi kollade på tv om hundar, den var nice. sedan for jag med david och jenny som skulle köpa mat till lurvas. sen for vi till mormor och morfar. Vi hyrde en film på nätet och sedan for vi och hämta den och jag köpte kinder maxi. När vi kom hem så for jag med mamma och pappa till moster och kusinerna vi grattade moster som skulle fylla år och så. När vi kom tillbaka till mormor och morfar så åt vi grillat med potatis den var gött! sedna såg vi filmen, den kan jag rekomendera! den heter seven pounds. sedan så hörde jag och jenny och david på berber en låt på mobilen som man blir lite förvirrad av. Jenny vart nog lite skrämd! tror jag.  sedan somnade jag framför desperate housewives.

på söndag vaknade jag med davve och jenny i stugan. vi gick och åt en ordentlig frukost. sedan så gick jag och badade med jenny och david men det var bara jag som badade. Efter det så gick vi och hämtade mat på frasses. jag åt bacon menyn. men orkade inte ens hälften. sen så for davve hem medan jag var hos petra. hos petra så svammlade vi och gjorde massa tokiga saker. sen kom jag hem till mormor och morfar och jag gick och duschade och sedan gick jag och la mig.

På måndag så sov jag tills mamma väckte mig via mobilen. jag klev upp och åt och fixade mig så vi kunde fara hem till luleå. det tog 3 timmar innan vi kom iväg. vi for snabbt förbi moster så jag kunde gratta henne sedna bärde det år mot luleå. morfar skulle gå på jula så jag följde med. efter våran lilla tur till jula så for vi hem. det var skönt attt vara hemma! Sedan så målade jag naglarna på kvällen. och umgicks mer mina underbara bröder, :D
 
dag så har jag varit med alexandra. vi gick först på stan och jag hittade ett par örhängen jag blev kär i bild kommer ;p sedna drattade vi hem till mig. vi har sett på film och hoppat studsmatta för det mesta tror jag! :) nu kommer lite bilder ;o



jag och petra! ;o



Lurvas dricker ;p <3



örhängerna jag köpte! ;b



Jag idag, <:

Fredag

Hej,
 i dag for vi inte till kalix det blir i morgon bitti. Ikv så har jag varit med linnea och emelie. vi såg film och hade de bra! (y) sedan när jag kom hem började jag att fixa naglarna lite, bra vart det. nu ska jag se lite desperate tror jag nog..

På tisdag ska jag vara med alexandra, shit jag har saknat henne! <;

Trevlig kväll :d

Slöar dag

Hej, godmorgon.
 
idag ska vi till stugan i kalix. Blir nog bra, får se om jag är med Petra nå. I alla fall så ska vi sova tills imorgon. :D Nu ska jag äta nå puss



<3

Torsdagen ; )

Hej, jag orkade inte blogga igår så jag skriver om gårdagen idag då.

I går så badade jag och hoppade studsmatta. jag gjorde inte så mycket mera tror jag. Juste jag åt b&j :D Det var gott.

Puss

Onsdag,

Hej,

idag har jag först handlat på maxi. sedan så har jag badat på arcus. jag var med felicia och kajsa och nathalie :) det var kul, vi gjorde flickisar och allt. Sedan så träffade jag caja också ;] jag märkte att hon har väldigt bra smak på bikini, hon har samma som mig ;p

Ikv så ska jag sova ensam i lekstugan ;o det blir nog bra. nu ska jag vara social med mina föräldrar, puss!

RSS 2.0