hallongrottor

Hej :)

idag var det då måndag, och det betydde skola. Skolan gick bra, jag var bara väldigt trött där vid 3 tiden. När jag kom hem bakade jag och alva hallongrottor. resultatet vart mums! dom vart jätte goda. inte världens avanceraste kaka men jag gillar dom ändå.

Ikv har jag sovit för det mesta. har varit så sliten. vaknade 21.00 ungefär och gick upp och pratade med mamma och så. Nu väntar en ny bäddad säng åt mig. Åh, jag kan ju säga att den ser väldigt lockande ut ;)



MUMSI :D


hihi, sara det e bara att komma och smaka ;b



trött

hej :)

jag e jätte trött så det blir ett snabbt inlägg och bild på dagens outfit.

Idag har jag varit på stan med mamma adam och david. Jag fick en ny mascara av mamma. (bild kommer trodligen imr) Sedan så har jag och alva sett på film. Jag har varit så trött under hela helgen så att det e inte e sant. Usch, jag behöver verkligen sova ut inatt så nu ska jag gå och lägga mig! :)



Kofta - lindex
linnen - jc
jeans leggings - gina tricot

greate

hej hej :D

Just nu har jag målat mina naglar i geopard mönster typ. Dålig uppdatering sedaste dagarna förlåt för det.

Jag har varit med alva dygnet runt nu sen vi slutade igår. hon sover här i natt också. Vi har sett massa filmer. Bland annat : 1408, rat race, mister bean ( mr böna ) och nå mera. 1408 var en rysare, som inte alls var så läskig. Men det tyckte vi såklart först ;) Jag tävlade mot david ikv i mario, vi dödade varandra hela tiden.

Gud vad jag garvade åt mig själv när jag såg mr bean. mr böna, han e då go :D

aja, imr blir det stan med bror och mamma.

usch, jag och alva proppade just i oss en hel choklad kalender. 50 gram choklad och jag mår illa. det värsta var att det var spindel motiv på kalendern, men det var ju spider man ;D



mina naglar.



före ´;bb



efter ;D


NEW MOON :D <3

Hej,

jag e lite överlycklig just nu bara. New moon var jätte bra och jag hade det trevligt med tjejerna. Åh, jag har fått 2 st twilight affischer av manda. jag blev jätte glad :D I alla fall så e det så snygga med i filmen också! ;b

Nu kommer bilder :D



LOVE!<3

<3

hej, :)

kom nydligen hem från min street träning. vi tränade på koregrafin till Ante up. det gick bra ;p Sedan köpte jag choklad och satt och pratade med broder på vägen hem i bilen. det e så skönt att prata ut i bland, speciellt med han.

I dag var jag på stan med Manda och sanna spesifikt. vi gick i början med Kajsa och sara också, men dom hade annat at göra så ja. :) Jag köpte en tröja på Hm som jag hade tänkt köpa enda sen jag såg den i Hm kattalogen. Haha, tyvärr har alva en lika dan. men vi har ju samma stil så.

Imr blir det bio. New moon, åh jag längtar. :D <3

aja, nu ska jag vara social med mina kära sociala vänner =) puss!


;>

Hejjsan, ;p

Idag har jag varit off på bloggen. jag har pratat med storebror, jag kan verkligen säga allt till han. <3 sedna så har jag sovit. men imr blir det skola tror jag. :) blir roligt att träffa vännerna igen :)

hm... imr blir det en dagen outfit tror jag. får se om jag is ta en bild ;) Men men, nu ska jag försöka att somna tidigt ikv så jag orkar vakna imr.

JAG LÄNGTAR TILL TORSDAG ;D <333

aja, puss! ;>

det var hans röst - jag var noga med att inte tänka hans namn - och det förvånade mig att ljudet av den inte slog omkull mig och fick mig att krypa ihop på asfalten i plågad sorg. Men jag kände ingen smärta, ingen alls.

I samma ögonblick som jag hörde hans röst klarnade allt.

trött

hej :)

Nu ska jag snart gå och sova. Ikv har jag spelat mario med bror, det gjorde mig glad att umgås med han. Men i alla fall så stannar jag hemma imr också. e fortfarande sjuk. det suger, jag som e så energisk kan inte röra på mig så mycket för att jag har ont i lederna. så jag ligger med spring i benen i soffan.

jag vart väldigt glad när dom på skolan sa att dom hade saknat mig. Jag kommer tbx snart, manda jag vet att du klarar dig! ;)

Nu ska jag se lite film, vet inte vad det blir ;p

pussis ;>


sjukis :(

hej :)

Jag var hemma från skolan idag och kommer vara det imr också :( Jag är hyffsat så sjuk kan jag ju säga.

I natt kunde jag inte sova. jag bara låg och darrade. jag frös så förskräckligt. Så när jag vaknade gick jag in i duschen med kokande vatten. det var så skönt att bara låta vattnet rinna. sedan såg jag filmen jag hyrde igår. den var inte så bra, men den underhöll tiden. sedan åt jag våfflor till lunch :D

aja, nu ska jag se tv. på tordag kommer jag trodligen att gå på new moon med sanna och manda :D <3 om jag e frisk ;p LÄNGTAR :D



puss <3

nej :(

hej,

jag hade fixat en header och lagt in den och massa, men då så tjorvade det sig. det vart vitt mellan bakgrunden och headern. vet någon hur man fixar det :/

aja, ikv har jag ätit popcorn och spelat lite mario på wii med bror. jag kommer att nöta hela dagen trodligt vis imr.

det vart inte att jag såg good luck chuck ikv, men jag seer den imr innan jag ska lämna in filmen ;p

nu ska jag se film och spela mario :D och försöka att fixa det dära med designen, för att min e ful och blä.

puss! :)

jag saknar dig beatrice :)

ooh, du e snygg!

film time

hej,

Jag har just ätit middag och nu sitter jag vid datorn igen. Jag har hyrt en film till ikv. Good luck chuck heter den, den e ganska gammal men jag tror att den kan vara bra! :)

nu ska jag se 2012, bedtimes storys, drag me to hell eller nån annan film. se yah ! :D



bild sedan sommaren :D jag saknar mitt hår :(



å, jag vill bli brun igen :(

thinking about you

chacha ;D

I dag har jag varit och tagit spruatn. jag tyckte att det gjorde inte så ont, men jag var skit rädd. Men jag klarade det och nu har jag int i armen.

sedan for jag och mamma och köpte skor och sockar. ( bild kommer )

Jag har blivit hostigare och mer förkyld. Det e inte bra, så jag kan inte gå på träningen idag. ( sadface )

Ikv vill jag se på nån gammal barn film. men jag vet inte än vilken det blir. ;)

så här ser jag ut idag :)




t-shirt bik bok
linne jc
jeans leggings bik bok
sockar sko kanonen



flipp :) <33



köpt/fått 

inte bra

hej ;D

lite dålig uppdatering hära. men jag har haft fullt upp. I alla fall så har nu ännu en skol vecka gått och snart är det första advent. jag tycker att det esnart dags för att hanlda jul klappar ;D Åh, jag älskar julen.

I alla fall igår ( fredag) så var jag på disco med Manda, emmy och sanna. jag hade det jätte roligt, som alltid med er. Där shejkade jag loss och dansade. Jag tog tyvärringa bilder, men jag hade på mig min tub kjol.

I dag så har jag varit typ sjuk, jag hostar och hostar. bara jag inte får feber snart också. :O och ikv så skulle jag ha träffat angelica, men mamma tyckte att jag skulle stanna inne så jaggjorde som hon sa.

Annars har jag varit social på dator hela dagen. :)

I morgon så kommer jag att ta svin sprutan ;p det kommer nog att gå bra. puss!


:D

alla klickar på länken! :)

http://www.tackfilm.se/?id=1258835444312RA21


say what?

hej :)

Idag så har jag varit på skolan och vi hade epa. Vi körde lite olika lekar också :)

men men , imrogon blire att spendera lite tid med mamma efter skolan sedan ska jag vara med angelica.

Men nu ska jag typ sova, har inte så mykcet att berätta :) puss ;>

tack, för att ni finns!

nytt!

hej,

jag kom nyss hem från träningen och detta har jag köpt ;)



29 :- hm



tubkjol 99 :-

Leggings 2 st 99 :-

nu ska jag duscha. puss ! ;>

ska städa rummet :D

på väg ;p

hej,

e snart på väg till streeten ;p Ska blir roligt, men jag är lite små förkyld så jag får ta det lungt :(

Var på stan idag och jag köpte en tub kjol, hår spray och leggings/strumpbyxor.

Bilder kommer senare, puss! :)

Nu ska jag på träning och jag ser ut så hära ;p



hihi, hello kitty ;p

Love lockdown

Hejj ;)

idag har jag varit jätte trött. har sovit i soffan när jag kom hem dessutom. Men skolan gick bra i alla fall. vi slutade två så jag var hemma tidigt. I morgon ska jag på stan med Manda och Sara tror jag om det blir av. Jag ska köpa ett svart linne och en tubkjol.

Bilder sedan jag och alva gjorde smoothie igår. ;)



till slut kan man vända den upp och ner ;D


måndag

hej hej alla söta läsare :)

idag så var det då skola som vanligt. Det gick bra att vakna i morse också men jag fick stressa lite. ikv har jag varit med alva, vi gjorde massa.

Nu till veckan ska jag till stan tror jag jag ska köpa en tubkjol och ett svart linne :)

men nu ska jag typ fixa och så , ses imorgon! :)



<3

<3

låt till alva <3





JAG LÄNGTAR TILL JULEN!

hej hej ;P

nu är helgen över och jag har haft det jätte roligt med den bästa alvan. Hon sov hela helgen hos mig ;p SNART E DET JUL! om typ en månad. Jag längtar jätte mycket, jag tycker att det e så mysigt med jul, hela familjen e samlad och man mår gött (y)

Aja, så här såg jag ut idag ;p och sedan kommer mera bilder ;D



Tröja - turkiet
grått linne - hm
vitt linne - jc
Jeans - gina tricot



red eyes ;d



jag när jag åt macka hos alva ;D

puss!

dags för nya steg.

helg med alvA

hej, :D

just nu så är jag hos alvas mormor. Hennes morbror fyller år, så jag fick också följa med. Igår så sov alva hos mig och det ska hon göra inatt med. vi sminkade oss som fjortisar och massa mer.

Jag köpte inget på stan, alva köpte en tröja som jag har tänkt köpt men det fanns bara en kvar. Men jag ska nog önska mig det i julklapp. Julen e ju snart hära. Snön har kommit och det e redan november.

Men nu ska jag vara social. Puss!

jag har varit duktig!

hej, ;p

Ikv har jag pluggat jätte mycket =) Jag har gjort svenska grejen när man skulle skriva om typ sin mamma när hon var sju och sedan sig själv och sedan jämföra. Sedna har jag gjort no hemprovet och tränat på spanska glosorna! :D Jag är duktig ;p

Nu kommer ett video också ;p Jag är på väg att bli sjuk så jag är hes :(

kväll

hej :D

ikv har jag umgåtts med min underbara mor. :) och jag känner mig dum... hon hade varit på stan och köpt ett par skor till mig men jag gillade inte dom så hon ska lämna tillbaka dom. så jag känner mig dum, men hon säger ju att jag inte kan ha ett par skor som jag inte gillar så ja. jag ska in till stan i morgon så ska vi kolla tsm.

Nu ska jag fixa inför imorgon och så. puss! ;*



:p

Svar på fråga: jag har fått min kofta :)

HEY, WHATS UP?

chacha ;D
jag är just nu hos sara och vi e med manda också. Vi håller just på med att lyssna på musik och chillar och så. Nu kommer någon bild ;D
puss girls  ;*
JAG VILL HA SÅNA HÄRA JEANS! <33333333333

Hemma hela dan....

hej eller go kväll! :)

idag hade jag jätte ont i huvudet när jag vaknade åså hade jag ont i halsen och så. jag tror att jag är på väg att bli sjuk... inte bra!

men i alla fall så vil lelin att jag ska ladda upp ett klipp när hon studsar på en boll som jag filmade igår. Mitt skratt e failat och jag var typ sjuk. Jag låter inte annars så dära :)

lite bilder också ;p



snö :) <3



och nu till mardrömmen....

basket uppvisning :)

chacha bloggen ;p

Hahah ;) okej, hej. dålig uppdatering dom senaste dagarna men jag har inte pallat att blogga. I fredags sov jag hos alva. det vart ju inte direkt så mycket sova men men :) På lördgen hade vi konfa träff och i kyrkan var vi då i 6 timmar. på kvällen var jag med bror och maria. :D Tack, broder. jag kan säga allt till dig!

idag var det basket uppvisning. Jag hade jätte kul. jag var mest med Felicia och Elin. vi sprang omkring och fotade massa ;o det gick bra att dansa också :') nu kommer bilder och ett video klipp :)




dålig från min sida. :(



åh, ni e så bra! :') <3



puss på dig gumman! D:



street

hej :)

jag kom just ut ur duschen. Idag så har jag varit på skolan så klart. vi hade antimobbnings dag. Vi snackade om typ mobbning och sånt. sedan skulle vi rösta på kompis stödjare. Och vissa av mins kompisar röstade såklart på mig då. Haha, :)  aja, ikv var jag på street träningen. vi håller på med en ny koregrafi som vi också ska dansa på uppvisningen. jag tycker att det e väldigt roligt att snacka med Johanna också, vi snackade om att i början av en låt låter det som rinnade vatten och att hennes ben låter som ewn gummi snodd. Vet ej varför :)

I morgon slutar jag tjugo i tolv. yes, kommer hem tidigt! :D i morgon kommer nog en dagens out fit. fast edt beror vad jag har på mig.

Nu ska jag fixa till imorgon. puss!



Hummel poweeer, lila blå och rosa! :D ^^ Manda fattar :) <3

Bilden e tagen i lördags ( hallowin ) av emmy.

har klippt mig :)

hej,

jag såg just på desperate. Idag har jag allså klippt mig. men det kommer ingen bild idag för att min kamera hade slut batteri och min webb hackade typ. så vi får se om en bild kommer i morgon ;)

Jag var på stan med amanda också. vi fick parfym prover, vilket ebba gillar! :D sedan köpte jag en present åt manda. :D

I morgon blire skola, street och plugga inför matte provet. Nu ska jag fixa tills imorgon och så. Puss!



en liten bild kan jag bjuda på ;P

:)

hej,

jag kan ju säga att det kändes ganska jobbigt att vakna i morse. Allt var segt, kroppen var seg och hela dagen var seg. Idag så hade vi matte diagnos , det gick bra tror jag. Sedan så slutade vi 15.10 så när jag kom hem slängde jag mig i soffan framför tv och råkade somna. Mamma väcker mig sedan vid middagen.

ikv har jag bara suttit vid datorn och strechat lite. I morgon så ska jag klippa mig, så bild kommer nog imorgon. Jag tror att jag ska klippa sne lugg men vem vet ^^

nu ska jag fixa för imorgon och se tv. puss och kram :)


lovet e nu slut ;(

hej,

nu e lovet slut och jag har haft jätte roligt! :D jag har umgåtts med manda, emmy lovv och massa mera. :)

idag har jag varit på cheer träning, vi ska ha basket uppvisning på fredag be there! annars har jag sett film med familjen. vi såg änglar och demoner. den var bra! ;)

i morgon e det skola, jobbigt att vakna klockan 6 men jag kommer nog att överleva.


<3

hej, :)

igår var det ju hallowen :) jag vaknade av att manda ringde och väckte mig. sedan så rann tiden bort med att sitta framför tv. På kvällen så var jag med mada och emmy. vi såg skräck film med chips, popcorn och sprite. tack för en jätte mysig kväll <3

vi såg behind the mask. den var väl sådära, man fattade typ inget i början men sedan föll allt på plats ;)



<3

RSS 2.0