trött

hej,

nu e jag hemma från kalix. okej, jag har varit det hela dagen men jag har varit för slö för att uppdatera.

snart kommer bilderna från min kamera, men bilderna från min webb kommer nu. ( scrolla ner )

idag har jag först varit på messa med alva. jag köpte ett läder armband. sedan har jag sett the proposal, den var faktiskt jätte bra tycker jag. Senare ikv har jag sett på tv och så. ska snart se film med maria och adam. :)

nu kommer bilderna D;



så här såg min vackra sminkning ut igår ;p



jag och petra med våran dagliga sminkning. tycks? (aa'


Bortaa, :D

hej,

jag e hos mina kusiner och har just blivit väldigt vackert sminkat. bilder dyker upp imorgon under dagen. ;P Nu ska jag dricka pk och umgås med Petra!

Jag känner mig väldigt vacker måste jag dock säga. hahaha x)

ha det! D;

red bull, <3

hej,

kom nyss hem från alva. vi såg typ 4 st skräck filmer som gick på tv400. haha, fast jag satt typ och garvade åt dom =)
sedan satt vi och proppade i oss pop corn också, det var väldigt gott!  D:

Haha, nu måste jag berätta hur jag failade nyss. jag skulle stoppa undan en sladdoch snblade på en sladd och landade i min fotölj som for in i elementet xD

nu ska jag vara social med det sociala folket och sedan se film och efter det sova. puss!

en mycket speciell bild! :D



<3

Sailor moon.

hej,

Nu har jag just duschat. men innan det så sminkade jag mig som sailor moon. det var hur snyggt som helst. Jag e ironsik för er som inte fattar. men men , det blir inga bilder på det för att det såg ju för hemskt ut ;o

Nu ska jag välja nå kläder att ha på mig och springa ner till ica och hyra en film samt köpa en glass tror jag. :) blir nog ben & jerrys.



vilken e eran favorit glass? :)

god morgon

hej på er! :)

jag vaknade klockan 11 typ och låg i sängen och var social på msn. sedan så hade jag ett väldigt intressant smatals ämne med Fanny.

Jag var ute med hunden och gick till brevlådan, och gissa vad som hade kommit ? :) mina fototn som jag hade beställt från SM 2009! :D åh, vad glad jag blev. Nu ska jag städa mitt rum och vara lycklig hela dagen. :D

så här såg fotona ut ;







åh, jag saknar er så hemskt mycket tjejer! <3



stingers, nu har det typ gått ett år me er. jag vet, vi har haft så lätt med allt strul och tjafs hit och dit men tillslut klarade vi det! ni är dom bästa, och det känns som om jag kännt er hela livet.
och om  är ledsen och sen när man träffar er.. man blir så sjukt glad och glömmer bort alla bekymmer. men ändå.. trots allt så klarade vi det tillsammans. jag är sjukt glad att jag fick uppleva allt det här med er! ni betyder mest.. ni är allt för mig! <3
och nu efter SM och det.. ja, nu har vi splittras. det suger, allt känns så tomt utan er. varje dag är så tom.. allt är tomt. det är som ett stort tomt hål som bara skriker där inne.
resten av livet kmr vara så tomt utan er! och alla bilder... det är hemskt. egentligen hatar jag bilder och sådant.. det får man att minnas allt, och man saknar det så fruktansvärt mycket! men man vill ändå inte glömma bort allt helt. jag vill inte ha framtiden, jag vill inte ha nutiden heller.. jag vill bara ta mig tillbaka till dåtiden.. även fast det inte var så länge sen, men ändå. dåtiden då vi kämpade och kämpade på varje träning med forkus på smguldsmguldsmguldsmguld. allt från början egentligen.. början av detta år med er. då var allt som bäst! nu är det slut på allt.. the end liksom. jag vill inte förlora er, ni är underbara! <3 tack för allt, stingers. allt blev ljusare tsm med er :')  you make things better! <3

Keep holding on, cause you know we'll make it through.

stingers, alla minnen jag har med er kmr jag aldrig glömma!
loveu <3

go kväll :)

hej,

Idag har jag varit på stan med manda fram för allt. Men först så var vi med Lovv och emmy. emmy köpte en köpte nå smink.

sedan var dom ''tvungna'' att åka hem. så då mötte jag och manda vitte och jhon. så vi var med dom i två och en halv timme ungefär. vi skulle ha tagit bussen till manda klockan fyra men det fick vi tydligen inte.

men när vi kom till manda så mötte vi upp emmy och lovv och gick till ungdoms gården. vi stat dära och slamsade och pratade till klockan tjugo i åtta. då följde manda mig till bussen.

När jag kom hem åt jag middag och läskade manda med mina underbar cup cakesi webben. Nu ska jag se film, göra ny design. eller försöka i alla fall.

puss!

; Manda far till stockholm imorgon! :D

lycklig ;*

hejsan,

nu e jag hemma och pratar med kajsa i tele. idag har jag varit på stan med manda, och sedan så träffade vi vitte och jhon så vi var med dom ett tag. JAg köpte inget spec på stan, manda köpte ett puder typ.

sedan så for vi till Manda och mötte upp emmy och lovv, jag manda och emmy åt pizza hos manda också. det var gott. sedan så sminkade vi oss som katter. Hahahahha x) gud vad jag skrattade.

Nu e jag hemma och har tråkigt. Här kommer en bild.



jag och emmy! :D <33

<3

åker in på stan men Manda och emmy. det blir prima" :D <3

så här ser jag ut idag :


muffins ;*

hej,

Nu har jag just målat naglarna. Idag så ställde man då om klockan till vintertid. Så jag vaknade idag klockan kvart i tolv. Jag kom hem hyfsat sent igår så jag var ganska så trött, och dagen innan hade jag inte heller sovit nå länga :')

Ikv har jag och maria bakat muffins med dumle i sig. så här blev dom! :D jätte gooda <3



m u m s! :D <3

sedan en bild sedan regn vädert idag.




hemma

hej,

nu e jag hemma från konfirmations lägret. det vart inga bilder alls där ifrån. men jag hade ändå ganska roligt (; vi lekte lekar och pratade och massa sånt.

men igår kväll så for jag på bio med manda och emmy. vi såg fame, den var bra! (y) mitt under filmen äter jag en klubba och säger;

  • det e ju tuggummi här inne! ( helt förvånad )
  • jaa, visste du inte det säger båda?!
  • NEE, hahah det e tuggummi och den var god ;D

sen var jag typ nöjd med mitt tuggummi hela kvällen.

sedan efter bion for vi på tasty för vi skulle äta nått, och efter det så for vi till gården och var dära. vid kl 11 så gick vi ut med martin, jolla, jhonny och alex. sedan frös jag och manda så mycket så vi gick till henne! ;)



- ni e för bra tjejer! ;)<3


snart åkeer jag ;)

hej,

jag ska snart åka iväg på konfermations läger med alva. vi ska sova borta en natt. det kommmer en stor uppdatering sedan om det händer nå roligt! ;)

hade engelska prov på 6 sidor idag också! ;o



jag hos kajsa igår, FICK KLISTER MÄRKEN OCH DOM STOPPADE JAG I PANNAN! ;D

vi har lov nu i en vecak, erkännn nice? (;

kallt

hej,

ja, ni hör ju på namnet om vad jag tycker att det e. kallt. Idag så hade jag so läxförhör. det gick hyfsat tror jag ändå. Vi hade eget planerar arbete också, på MA/NO så skulle jag skriva om skorpioner, och boken jag läste i var jätte äcklig. det var stora bilder på kvalster och spindlar.

Idag fyllde manda år också! :) hon fick en liten present av mig också, en frukso godis påse (y) hon ville ha det.

hemma idag så har jag bara varit med kajsa och pluggat och så, vi har engelska prov imorgon. No redovisning och spanska glosor. Sedan har jag pratat med min sociala vän william på msn.

nu ska jag plugga lite mera vi hörs! ;)



- mums!

trötter ;>

chacha,

kom nyss hem från streeten ;p det var roligt, jag surrade med johanna och moa och myste på med en ny koregrafi. jag har varit ute med hunden i dag också. ( okej, jag är det varje men denna gång spec ) jag fotade på min ''modell'' flipp. Han var väldigt vacker. aja, sista lektionen idag var idrott och jag missade bussen hem. Så jag fick släpa på min 1000 tons väska. sedan när jag kom hem bakade jag muffins ^^

här kommer bilder :)




s n ö : )



min fantastiska hund. <3



m i n a  m u f f i n s ; O



min vinter look, jacka, halsduk och ibland öron muffar ^^ ( mina 36 till fötter ser jätte stora ut )

nu ska jag duscha sedan ska jag plugga och sedan blire att krypa till sängs. :)


klar

god kväll! (:

Nu har jag just duschat och ska fixa inför imorgon, sedan blire sängen. åh, jag längtar till att krypa under täcket så jag pallar inte skriva så mycket.

Jag var ute och fotograferade lite ikv, men jag har inte fört över bilderna till min dator så bilderna kommer förhoppningsvis i morgon kväll. ( håll utkik )
sedan så har jag fixat en ny header, jag tycker att den ser lite konstig ut men det kommer jag att försöka att fixa i morgon! :)

Vad tycker ni om den, ska jag stoppa tillbaka den gamla kanske? :)

  

                 gamla         o               nya

om ni klickar på bilden blir den större, men vilken ska jag ha? :)

jo en fråga : vilket program rekomenderar ni som man kan fixa sina headers i? (;


<3

Jag har aldrig känt denna känsla förut. en känsla som e vädligt sprällig och glad. Jag mår så bra nu så och det känns faktiskt riktigt bra. Tiderna som var då var då, och allt detta har passerat. nu e det engtligen över.

okej, jag tänker inte sitta och skriva om detta nu, för jag har inte nog med tid! D: wääh, jag måste ut i snön. eller ja snö och snö ^^

Kommer att ta lite bilderså det blir en uppdatering! :D

okej, en fråga ; tycker ni att jag ska göra en ny header.... min känns lite GAMMAL!




såja.

hej,

snart kommer sara till mig :) juste, detta e nytt och dagens outfit! ;D



linne från jc
t-shirt från gina 79:-
jeans leggiings : gina  300 :-

byxorna och t-shirten e ny ;p



fick utav mamma :) kostar 15 :- st




90 :- på glitter

åh, i början av sjuan tappade jag ett av mina örhängen. så jag hade bara en. örhängerna jag andväde typ varje dag. men så fick jag utav min underbara mamma nya :D och dom e lite större ;P :D





dålig uppdatering ;o

hej,

okej, jag är verkligen inte aktiv här längre. men det ska jag ändra på. I veckan har jag varit jätte trött så jag har inte pallat att skriva nått.

Ikv har jag varit ute med sara och kajsa. Okej, för den mesta delen var vi inne men ute också. JAg hade en underbar kväll med er :) <3

I dag har jag också varit på stan med mamma. jag fick en tröja och örhängen ;D Kommer bilder imorgon :D


sara och jag <333



jag lockade håret i torsdags :)



nu ska jag sova! :)

ny jacka.

Hej,

nu är helgen öveer och jag har inte bloggat alls. men detta har hänt ;

FREDAG

skola först sedan så kom manda och bea hem till mig. vi åt tacos och myste och såg torkel i knipa, tog kort och skrattade, sedan for bea hem och manda sov hos mig. tack för en trevlig och rolig kväll gurls! <3

LÖRDAG

vaknade kl 10 jag och manda åt gick på stan och jag köpte en ny dun jacka och nya leggings. Sednaså hade jag uppvisning på luleå basket. Gick bra, sedan så for jag bror och maria och köpte blommor till mamma och hämtade upp gäster som skulle hem till oss. vi åt middag och jag for sedan till alva ett tag.

SÖNDAG

vaknade kl halv ett och duschade, sedan så har jag inte gjort nått spec. förutom att städa mitt rum och mublera om. jag vart nöjd till slut. :) ikv så har jag och alva också varit ute. nu ska jag fixa inför i morgon sedan ska jag nog sova!

peace dude! :)



barapapapa i'm loving it! :')

å.j

hej,

ikv har jag varit med bea. :) vi var ute med flipp och sedan så åt vi glass och sånt. imrgon så ksa bea och manda vara med mig och manda ska typ sova hos mig. först var det meningen att amanda skulle sova, men hon kunde/fick inte :(

idga på skolan så hade vi hälsa och massa mera. haah, jag skrattade jätte mycket när jonas och murtin höll på att slamsa. hahah x)

bilder ;



klassen ;**



jag och bea ikv :D <3

hejdu,

hej,

idag har jag fått mina skol foton. jag vart hyfsat nöjd. Senare ikv har jag haft street också, kul vare! :D



så här vart det i alla fall :)

kommentera vad ni tycker! ;D

blehe.

hej,

ingen bra uppdatering :( men i all fall så såg jag titanic igår med alva. och idag så har jag inte gjort nått typ förutom att se på film med bror, vi såg the knowing. usch, den var först lite läskig sedan så vart den en b film. inte så jätte bra. imorgon ska det bli bättre uppdatering jag lovar.  :D

så här såg jag ut idag! :D





puss, ;*

is = att ramla

Hej,

ja, man hör ju på namnet på inlägget omvad som har hänt. När jag ( nyss ) skulle hem från alva så ramlade jag på hennes trapp och slog ryggen... och jag fick typ en bula. Aja, idag så har jag varit på skolan och haft prov. det gick väl så dära, våran lärare hade inte ens gått igenom det vi skulle ha på provet >.<

Ikv ska jag :

  • Gå ut med hunden
  • få se vad mamma köpt till mig
  • äta middag
  • umgås med alva
  • plugga
  • duscha
  • blogga
  • fixa inför i morgon
  • sova

vi hörs! :D

Juste en fråga : tycker ni att jag ska göra mer video inlägg? >.<



- ren lycka! :D sm guld 2007 det kommer jag aldrig att glömma.

 

 


videoinlägg :)

här får ni ett video inlägg istället :D

okej, 2 och 2 bilder (aa'



haha, snöar :D



snöööööö :D






yeah, :)

streachat,

Hej,

Jag var nyss på ica och köpte nått åt mamma och kina puffar åt mig. Men innan jag for på ica så kändes det som att jag hade blivit stel så jag streachade lite. Lite bilder; jag såg jätte konstig ut i ansiktet så jag klottrade över ;p



en si så där scorpion :)



haha, kortet sedan thailand på mitt skrivbord kom med ^^



jag <3 kina puffar :D

jag saknar er oerhört. jag saknar tiderna med er, allt var så bra just då jag önskar att tiden kunde backa tillbaka...


idag,

hej,

detta har jag hunnit med idag. :)

  • städat mitt rum
  • ätit frukost
  • klätt på mig
  • sminkat mig
  • tagit kort på dagens outfit
  • laddat upp bilderna till datorn

Detta ska göras,.

  • ringa alva
  • se film
  • byta om
  • gå på konfa träffen
  • blogga
  • äta middag
  • baka paj
  • plugga
  • sova

ja, då e det bara att jag sätter igång ;)



min frukost, te :D



japp, så här ser jag ut idag.



detta har jag sminkat mig med :)

1: face stockholm ögonskugga pulvrig, namn: lovely
2:loreal mascaran extra volume collagene.
3: ögonfrans böjare från oriflame
4: rouge från gosh
5: borste från oriflame
6: ögonskuggs pensel från face stockholm
7: eyelainer från mabeline new york

så här blev det.



en neutral look.


igår,

hej,

Nu ska jag skriva om igår. vi for till tjalle och Carina. Det var jätte trevligt och vi har inte sett dom sedan 5 år. Vi träffades jätte ofta när jag och mina bröder var små, men så är det ju tyvärr inte längre. I alla fall så drack jag 5 koppar med te, och teet var så gott så jag fick en påse hem ;) sedan fick vi en flaska fläderbär saft (hemmagjord).

Sedan så berättade dom vad jag hade sagt när jag var typ 5. Och jag hade sagt så här : ''vet ni vem roger pontare är? Han är som en människa men är faktiskt en indian''. Haha, jadu det låter som mig! :D



- så här såg jag till större del ut.



saften <3



teet :D



sedan tog jag ett kort på en blomma.



över min döda kropp! ;D

nu ska jag städa mitt rum, och kom ihåg rösta på nummer 7 :D

Ska se film :)

Hej,

Nu ska jag se film med alva. ha det gött folket ;) Och kom ihåg att rösta på mig nr 7 ;D



uppdaterar om dagen om ca 2 timmar.

- månen frågade mig;
Varför gråter du?
Jag svarade;
Vad skulle du ha gjort om himlen lämnade dig?


RÖSTA PÅ MIG!

hej, nu tycker jag att ni ska rösta på mig till veckans blogg hos missie! ;D


http://matildaabergs.blogg.se/ :D jag e nr 7 ;o


ska bort,

hej, ska bort med mamma och pappa. bloggar när jag e tbx :D


Vad ska folket göra idga då? ;) hugs!

Jag kan säga allt till dig och du hjälper mig på vägen, du har alltid varit min förebild.

vill ha!!

Hej,

jag har hittat lite grejer som jag vill ha. Kolla ;



Jag behöver en ny pyamas och jag tyckte att den hära var söt.



ah, skorna ;o jag är typ käär i dom så snygga!! dom kostar 500 kronor :D



den hära fast i svart :) okej, nu kommer två bilder till på väskor.





Jag tycker alla tre e fina, men det första har jag sett med blotta ögat. det som e bra med den är att man kan ha den på idrotten också. Jag har velat ha den i ett år nu. Den som köper den till mig gör mig Lycklig! :D

vilken tycker ni att jag ska köpa? ;D


tävling.,

hej, jag är med och tävlar på att bli veckans blogg.


http://matildaabergs.blogg.se/

Hjälp?!

hej,

jag ska nog göra en ny kategori eller tycker ni att jag ska börja ladda upp fler inlägg på min outfit? Jag kan inte bestämma mig. Eller ska jag göra fler hiss och diss? HJÄLP! :D


ni är underbara ,<3

hej,

nu har jag kommit hem från sara lovv och manda. vi slutade klockan 12 men jag stannade med dom innan jag åkte hem. VI åt lunch hos sara och jag spilde ut jätte mycket oboy, (aa' Sedan så lyssnade vi på musikoch så klättrade jag ner för hennes balkong och krälade mig upp, haha. nu har lovv också farit till alperna, gud jag vill också dit! :) hon är borta i 10 dagar.

nu ska jag till alva puss,



- ni e grymt bra och jag tycker om er jätte mycket! :) <3

God morgon,

Hej, Så här ser jag ut idag.



Hummelkofta
cheap monday jeans

RSS 2.0