i could really use a wish right now

under år 2010 har jag lärt mig massor. har insett vilka mina riktiga vänner är och vilka som inte är det. jag har förlorat en del och återfunnit kontakten med massa! Men det jag lärt mig mest av allt är att aldrig vänta för länge till att berätta sanningen, för det var bara jag som förlorade på det.

året har haft sina nedgångar och uppgångar. Många tårar har runnit ner för kinderna, men även så har det blivit sjukt mycket skratt och riktiga leenden. 

Januari :

jag började årets första månad med att vara sjuk i tre veckor. jag umgicks mest med manda och var ofta på b-näset. Februari till april :

dom här månaderna gick otroligt segt. jag fann inte styrkan till att tänka på det positiva och grävde bara ner mig i det som gjorde ont i mitt hjärta. jag kom närmre Lovv och det blev en underbar dag i kåbban med hon och manda. jag lärde mig att inse att jag klarar mig nästan inte utan alva heller. vi bråkade ganska mycket. jag fyllde även år i mars.

Maj :

under maj konfimerade jag mig med alva. jag kom närmre jennie och tove i klassen också, och nu räknas dom som en utav mina närmaste vänner.

Juni :

när jag tänker på juni så tänker jag bara på mentorsdagen. under juni månad var det enda jag tänkte på hur många dagar det var kvar till turkiet. jag började bli mycket mer positiv också.

juli :

började månaden med att vara borta från lule i en vecka med alva och mamma och pappa. Hade den sjukt bra och när jag kom hem kunde det inte bli bättre! började umgås med dom från björx och levde livet.


augusti :

LK! så sjukt bra helg! verkligen ett minne. vart många kvällar på björx och sen började ju skolan.

september till oktober :

segt. skola skola skola. ingen ork alls. hade en underbar natt med finisarna manda, jennie och tove!november :

månaden har haft sina upp gångar och nedgångar :')

alva eidegren, manda sundvall, annette leblanc, amalia johansson, markus jakobsen, jennie löfgren, tove söderberg, petra juntti, sara lundström, simon andersson, elias rova, isac grape, lovisa bäckström, lovisa lekfalk, angelica nilsson, adam wiik, adam johansson, maria tymchenko, david johansson 

utan er skulle det inte funka!

RSS 2.0