god natt :D

Okej, namnet på inlägget stämmer inte än men snart ;) Nu är jag ny duschad efter min street träning. Det var jätte roligt. Som kanske inte alla vet så har jag nu en vilo period från cheerleadingen på grund av att jag fick så ont i ryggen. så då har jag provat på street. i alla fall så verkade shampot jätte bra. det löddrade och luktade gått, men vi får se i morgon hur det är när håret e torrt.

Nu ska jag upp och dricka te och läsa till mitt so prov som e imorgon ;P

den här låten dansar vi till ;


Tips,

Nu ska jag ladda upp lite tips och så, och lite nya stuffs.

först nytt shampoo. det kommer från Tigi och luktar jätte gott. Pappa kom hem med det idag. så här ser den ut ;



Sedan ett parfym test. Jag har fått parfym testet på avrila vings parfym black star. Jag tycker personligen att den luktar gott. Det är doft av : mango, pear, black current, jasmin, red hibiscus, lotux-flower, sandalwood, vanilla och musky notes.



Sist ett tips om någon söker en flytande eyliner. Det kommer från maybeline new york och kostar ca 95 :- Den är lätt att andvända och att tvätta bort, kladdar heller inte. så här kan man bland annat stoppa den ;)



och själva den ser ut så här :



Jo, jag ska köpa en ny mascara. har någon nått bra tips på någon? ;-)


hemma

Hej,

Nu har jag kommit hem från skolan. Idag har vi varit i skogen det var inte roligt. Vi var där hela dagen och fick göra nå aktiviteter. Tyvärr har jag inte tagit nå bilder.

I morgon så har jag so prov. Så jag måste plugga inför det. Jag tror att det kommer att gå ganska bra även fast jag inte direkt kan så jätte mycket om det. 

Juste, carolinga gynning ska tydligen bli kärleksmäklare >.<

>.<

Hej,

nu ska jag gå upp och ha det BÄST med tv. det enda som e uppmuntrande just nu.

Klubba <3

Hej,

nu sitter jag framför datorn med en klubba i munnen ;p Jag ska snart gå till alva i think. Helgen har varit super med alva. har sett jätte mycket film.



Ord räcker inte <3

film :)

Hej,

Nu ska jag se The reader med min familj. Har någon sett den? (:

Skriver senare.


Jag tror att den e bra! ;D

tjosan >.<

hej,

nu så sitter jag hos alvis med min nya hummel kofta, h3h3 >.< Idag så har jag varit på stan med alva och sedan mötte vi upp mamma såklart ;D vi fikade biskvier och drack päron mer förfasen. jag köpte en hummel kofta ( bild kommer ) och en bh. och en present till alva och till mig själv (aa'

sedan har vi ätit mat alá ebba, alva tyckte det var mumsigt. eller tror jag ;o alva ska sova hos mig för att hennes hermana menor ska ha ''sovkompis'' som hon har sagt i en vecka nu ;D sedan så ska jag hihi ha trevligt med alvas piano på nummer 74...... HAHAHAHAHAHH x)

aja, puss och kram.



SWEET THINGS!



min svampinjoooooonnnn ;'( <3

morgon,

god morgon på er!

nu ska jag platta  håret och sminka mig och äta innan jag åker iväg till skolan. efter skolan så far jag och alva in till stan och sedan ska vi möta mamma dära. jag ska kanske köpa en kofta som jag har sett ut (: men jag är inte säker. ;D



juste jag har spanska glosor idag ;o önska mig lycka till :D

tråkigt ;/

Hej,

just nu så sitter jag med en filt omkring mig och fryser ;> jag ska snart äta middag för att mor kom just hem. Skolan idag gick bra, jag snottade en klubba av manda också. hoho, i'm evil. sedan ska jag sluta Jennie, eller ska jag?

Jag började just att tänka på att jag saknar thailand jätte mycket... jag saknar värmen speciellt och miljön. allt var bra dära. Jag tänkte ladda upp lite bilder sedan förra året i thailand :D

so here we go ;





Bring me back,

 

Nu ska jag vara social med min familj och så puss :D


Morgon

hej,

nu ska jag snart iväg till bussen som åker till skolan. Idag så har vi klassikern, vi ska  springa en mil. Jag och alva kommer nog trodligen att gå lite också. Idag så har jag på mig :

Jeansleggings, Grå lång kofta och geopard linne. Det kommer en bild sen :D

Naglar

okej, jag har inget att göra för att jag är typ sjuk ;( så jag laddar upp en bild på mina naglar ändå ;o



puss på dig! (:

ny header

hej, nu har jag ny header :D

jag vet inte om jag ska ha den hära eller om jag ska göra en ny, vad tycker ni? :)











Helgen är nu snart över

Hej,

i fredags så såg jag och mamma en kass film men popcorn. den heter my bestfriends girl. den var inte så bra. Men igår så såg vi låt den rätte komma in, den var väl si så dära.. (: men nu så har jag målat om mammas naglar och maria har målat mina :D kommer ingen bild på det tror jag tyvärr. ;/

nu ska jag snart på träning och sedan så ska jag nog chilla resten av dagen :D Juste, idag så kommer alva hem :D <3



Vad ska ni göra idag? (:

häj

Goddagens,

nu är jag hos amanda och vi ska snart ut. skolan idag gick bra, det var inte roligt! :C aja, men nu så ska jag vara social med amandiss. :D <3

god natt fölket! ;)



skelögdisarna ;o



yeah!


Jaaaaa :)

Hej,

Jag orkade inte blogga igår men nu har cheerleadingen satt igång igen :D Först träningen var igår och det var grymt roligt att träffa tjejorna igen ;D

I morgon äre också träning (aa'

aja, nu ska jag träna på glosorna sedan så ska jag duscha pussen ;*


stor uppdatering

Hej,

nu kommer en stor uppdatering med massor av bilder! ;D Jag pallar inte att säga så mycket om måndag, tisdag, onsdag och torsdag. :)

-Fredag :

Skola som vanligt, sedan var det att vila på soffan tills mamma och pappa kom hem. Vi for och handlade och stoppade upp dom nya möblerna vi äntligen fått från Ikea.

-Lördag.

I går så ritade jag ganska så mycket och fotade solnedgången. sedan så såg jag wallander och målade mammas och mina naglar :C + att vi klippte och badade flipp ;D

- söndag (idag)

Idag så har jag träffat alva ett tag innan hon for till Grekland.kommer att bli tomt utan henne... ''/ sedan så har jag inte gjort nå mera.



Mammas :)


Pajen som jag har bakat tidigare i veckan :)



Sötisen min <3


Baka ;]

Hej,

Nu ska jag och Alva baka. Och det blir hallon och blåbärs paj. :) det blir bra! ;)

Chiao ;p



nytt

Hej,

Nu har jag varit slö med att uppdatera men nu ska jag börja igen. Under tiiden medans jag inte har skrivit så har jag gjort detta :

tagit skolfoto, målat tånaglarna med zebra mönster, shoppat, varit med alva. och skola.



den här tröjan köpte jag igår. (:



När jag är ute med alva ;)



Här kommer en bild speciellt till jenny. :) naglarna till höger vart bäst tycker jag.

Snart helg stå ut.

hej,

Ikv ( asså nu) så ska jag träna på spanskan sedan så ska jag sova tror jag, Jag är jätte trött -.-'

aja, pusshejs (;

* onödigt inlägg men men *

Riktigt dålig uppdatering.

Hej,

internet har inte funkat och jag har varit trött efter skolan så det har inte blivit nå mycket bloggande, det e icke bra! Men i alla fal lså har jag inte så mycket att säga. Jag har målat naglarna med zebra mönster med det kommer inte upp idag. Säkert inte i morgon heller.

Jag tror att jag kommert att slockna snart. All min energi är borta. Jag har ingen aning om vart den har tagit vägen?! Jag som alltid e så energisk. jag är inte social och är halvdöd.

aja, hejdå.





RSS 2.0